Снимка Булфото48 000 лв. е прогнозната цена на менюто на властта,

...
Снимка Булфото48 000 лв. е прогнозната цена на менюто на властта,
Коментари Харесай

Ето какво ще е менюто при полетите на властта

Снимка Булфото

48 000 лева. е прогнозната цена на менюто на властта, до момента в който лети. Това излиза наяве от обществена поръчка на " Авиоотряд 28 ", оповестена в четвъртък, оповестява " 24 часа " . Офертите за катъринга за полетите на властта за година би трябвало да бъдат показани до 25 април и ще бъдат отворени на идващия ден. Критерият за възлагане за публичната поръчка е най-ниска цена.

Сред ястията в менюто влизат броколи със синьо сирене, тиквички с ориз, зеленчукова лазаня, свински карета с картофено пюре, телешки медальони с ориз и гъбен сос, пилешки жулиени със зеленчуци на пара, бяла риба със сотирани картофи.

Предвидените салати, които ще се оферират пък са гръцка, шопска, редена, зелена салата с краставици и репички и салата от зеле и моркови. Ще се оферират и плата с салами и сирена, дребни банички, канапета с салами и сирена и канапета с риба.

В кетъринга са включени и сандвичи, кроасани, пакетирани десертчета. Други десерти са торти  " Гараш ", " Сахер ", чийзкейк и пресни плодове.

Сред напитките влизат бира, вино и безалкохолни. Сиренето би трябвало да е по българския държавен стандарт, саламите по стандарт " Стара планина ", излиза наяве от обществената поръчка.
 
Тя е със период на осъществяване една година, а изпълнителят се задължава да осигурява 24-часова доставка на храни, напитки и консумативи когато и да е на денонощието според от датата и часа на полета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР